Real Madrid ramt af ny nedtur i Spanien

27/03/2014

Real Madrid er godt i gang med at spille sig selv ud af kampen om det spanske mesterskab.

Cristiano Ronaldo og holdkammeraterne tabte onsdag den anden ligakamp i træk, da det stjernebesatte mandskab blev slået med 1-2 i Sevilla.

Nedturen mod Sevilla kommer blot tre dage, efter at Real Madrid på hjemmebane tabte 3-4 til FC Barcelona.

Fra at være favoritter i mesterskabskampen er det nu Atlético Madrid og FC Barcelona, der har de bedste chancer med otte spillerunder tilbage af turneringen.

Cristiano Ronaldo bragte ellers madrilenerne i front med 1-0 på et frisparksmål efter et lille kvarter. Portugiseren blev hjulpet af en Sevilla-spiller, der med hånden ændrede skuddets retning, så bolden gik i mål.

Sevilla udlignede hurtigt til 1-1 på et kontraangreb, hvor Carlos Bacca fik bolden over stregen.

Efter pausen gjorde Bacca det også til 2-1 efter et fremragende forarbejde af Ivan Rakitic, der lobbede bolden over Real Madrids Pepe, inden han spillede Carlos Bacca fri.

Selv om der var 20 minutter tilbage af opgøret, så lykkedes det ikke Real Madrid at lægge et afgørende tryk på hjemmeholdet, der med lidt held kunne have øget føringen.

Atlético Madrid og FC Barcelona vandt tirsdagens opgør mod Granada og Celta Vigo med henholdsvis 1-0 og 3-0.

Atlético Madrid topper Primera Division med 73 point. Barcelona har 72 point og Real Madrid 70 point.