Real Madrid slår heller ikke Atlético i syvende forsøg

Heller ikke i det syvende indbyrdes møde i denne sæson lykkedes det for Real Madrid at besejre lokalrivalen Atlético Madrid.

Tirsdagens første kvartfinale i Champions League på Atléticos hjemmebane sluttede 0-0.

Dermed er alt åbent i mødet mellem finalisterne fra sidste sæson, men med hjemmebane i returkampen må Real anses for at være knebne favoritter.

Set over de 90 minutter tirsdag var Real da også en anelse bedre, selv om det ikke kunne aflæses på måltavlen.

Real Madrid var i teten fra start. Holdet angreb intenst i begyndelsen, og det var tæt på at resultere i en tidlig scoring.

Allerede efter tre minutter burde Gareth Bale have bragt Real foran. Efter en fejl af den ellers så solide Atlético-forsvarer Diego Godín stod Bale helt fri, men waliserens afslutning prellede af på målmand Jan Oblak.

Efter en halv time var netop de to igen i fokus. Bale afsluttede hårdt fra godt 25 meters afstand, men Oblak reddede helt nede ved stolperoden.

Atlético Madrid var aldrig rigtig farlige i første halvleg, men mod slutningen af denne forsøgte franske Antoine Griezmann sig et par gange udefra, men uden succes.

Hjemmeholdet kom mere aggressivt ud til anden halvleg, og intensiteten blev blot understreget, da Real-forsvarer Sergio Ramos - uden dommerne så det - plantede en albue i ansigtet på Mario Mandzukic, der blødende måtte lappes sammen for at kunne fortsætte.

Mario Mandzukic kom tilbage på banen, og kort efter var det så Daniel Carvajal, der lod til at slå ham, uden dommeren bemærkede det.

Fodbold blev der også spillet, og Real overtog så småt spillet i anden halvleg. Men uden at spille sig frem til de helt åbne chancer.

I slutfasen havde Atlético et par gode chancer, men der blev ikke scoret i Madrid tirsdag aften.

Returkampen spilles på Santiago Bernabeu den 22. april.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip