Real Madrid-træner er tilfreds med trodsreaktion

Med 5-1 på hjemmebane over Basel fortsatte Real Madrid de takter, der for få måneder siden skaffede klubben titlen i Champions League.

I den nye udgave af turneringen var spanierne determinerede fra begyndelsen og scorede fire gange i første halvleg mod schweizerne.

Men Real Madrid-spillerne havde også noget at revanchere sig for efter to nederlag i de første tre runder af den spanske liga. Blandt andet til lokalrivalen Atlético Madrid. Og det var til at se.

- Holdets reaktion var god. Vi pressede dem godt i første halvleg og skabte en masse chancer. Alt er ikke løst nu, men jeg kunne lide holdets reaktion, siger Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, og tilføjer.

- Når man taber et lokalderby, er det normalt at blive nervøs. Det er heller ikke normalt at tabe to kampe i træk som Real Madrid-spiller, og det er en god ting.

- Kampen blev nem, fordi vi lagde så stort et pres i de første 30 minutter, og vi kunne kontrollere kampen, efter vi scorede en del mål, siger træneren.

I den anden kamp i gruppe B sejrede Liverpool hjemme mod bulgarske Ludogorets, og det er svært at forestille sig andet, end at Liverpool og Real tager de to øverste pladser.

Men Ancelotti har respekt for opgaverne, hvoraf den næste er ude mod Ludogorets.

- Vi vil gå ud med samme intensitet som altid for at vinde kampen. Det er vigtigt at komme godt fra start, og vi har respekt for dem.

Lørdag skal Real forsøge at komme på ret kurs i den hjemlige liga i udekampen mod Deportivo La Coruna.

/ritzau/

 

Dagens Gossip