Real Madrid-træner forsvarer sig efter nulløsning

Det er ikke altid nemt at være træner i Real Madrid og tilfredsstille alle.

I øjeblikket smager Real Madrids træner, Rafael Benitez, den hårde medicin i den spanske presse, som kritiserer spanieren for at være for defensiv i sin indstilling til holdet.

Efter 0-0-kampen ude mod Paris Saint-Germain onsdag aften, kan der tænkes at flyde mere kritik Benitez' vej, men Real Madrid-træneren virkede efter kampen helt kølig.

- Jeg er virkelig glad for holdets indstilling, og kvaliteten i dag var fantastisk. Vi præsterede et godt job, siger Rafael Benitez til TV3+ efter kampen.

- Det er fint (med hensyn til pressen, red.), men jeg er i min klub og i min by. Vi er tophold, og så må man være tilfreds, da vi også topper Champions League-gruppen.

- Vi har scoret mere end andre og fører den spanske liga. De (medierne, red.) har brug for at snakke, men vi koncentrerer os om vores job. Når vores skadede spillere kommer tilbage, så er vi endnu stærkere, siger Benitez blandt andet.

Real Madrid topper gruppe A i Champions League med syv point. Det samme pointantal har Paris Saint-Germain på andenpladsen.

Onsdag aften var Real Madrid blandt andet uden de skadede profiler Gareth Bale og Karim Benzema.

Real Madrid har ikke tabt i de seneste 11 kampe, og klubben har scoret 24 mål. I den spanske Primera Division har Real Madrid 18 point efter otte kampe og en målscore på 18-2.

/ritzau/

 

Dagens Gossip