Real og Bayern brager sammen i CL-semifinale

Der er lagt op til et brag af en semifinale i Champions League i fodbold, når Bayern München og Real Madrid tørner sammen i kampen om den ene finaleplads.

Fredagens lodtrækning resulterede i et møde mellem den forsvarende mester i turneringen og Real Madrid, der tørster efter sit første europæiske trofæ siden 2002.

I den anden semifinale møder vinderne fra 2012, Chelsea, overraskelsen fra Atlético Madrid.

Lodtrækningen betyder, at finalen den 24. maj kan blive en gentagelse af 2012-finalen mellem Bayern München og Chelsea, hvor englænderne vandt efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Bayern München, som vandt sidste års finale over Borussia Dortmund, kommer dog på en særdeles svær opgave mod Real Madrid.

Madrilenerne har imponeret i denne sæson, hvor Cristiano Ronaldo endnu en gang har leveret på højt niveau. Derudover har den spanske hovedstadsklub fået endnu en streng at spille på i skikkelse af Gareth Bale.

I kvartfinalen slog Real Madrid tyske Dortmund ud i kraft af en hjemmesejr på 3-0. På udebane tabte spanierne 0-2.

Bayern var lidt mere overbevisende mod Manchester United, der blev slået 3-1 i München efter 1-1 i England.

Chelsea skal op imod overraskelsen fra Atlético Madrid, der som det eneste hold i semifinalerne aldrig har vundet CL-titlen.

Topholdet fra den spanske liga slog i kvartfinalen FC Barcelona med samlet 2-1.

Der er dog uvished om, hvorvidt klubben vil stille med sin stærke førstekeeper Thibaut Courtois i semifinalen mod Chelsea.

Courtois er nemlig udlejet fra Chelsea til Atletico angiveligt med en klausul om, at spanierne skal betale et stort millionbeløb, hvis de bruger ham mod englænderne.

Chelsea sneg sig videre til semifinalerne mod Paris Saint-Germain på reglen om flest scorede udebanemål. José Mourinhos mandskab vandt 2-0 i London efter at have tabt 1-3 i Paris.

Semifinalerne bliver spillet den 22.-23. april med returopgør 29.-30. april. Finalen bliver spillet i Lissabon den 24. maj.

/ritzau/

 

Dagens Gossip