Real-profil om rekord-Ronaldo: Man må opfinde nye ord

Det kan svært at finde superlativer om Cristiano Ronaldo, som i sit livs form bliver ved med at score mål og sætte nye rekorder.

I lørdagens Real Madrid-sejr på 3-0 over Celta Vigo scorede portugiseren alle mål og scorede dermed hattrick for 23. gang i Real-trøjen i den spanske liga.

- Statistikkerne, han producerer, er vanvittige. For at være ærlig er det et privilegium at spille sammen med én som ham i Real Madrid.

- Man er nødt til at opfinde nye ord for at definere ham. Han slår alle rekorder og er muligvis i sin bedste form i karrieren, siger Real-forsvareren Sergio Ramos.

Sejren var i øvrigt klubbens 18. på stribe, og træner Carlo Ancelotti lægger ikke skjul på, at Ronaldo spiller en stor rolle.

- Det er en stor fordel at have en spiller som Cristiano. Han spiller utrolig godt for tiden. Han er ekstremt motiveret, og fysisk er han den bedste, siger italieneren.

Ronaldo har scoret 23 ligamål i de første 14 spillerunder. På topscorerlistens næste pladser følger Barcelona-rivalerne Neymar og Lionel Messi med henholdsvis 11 og 10.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip