Real-profiler vender tilbage til storkamp mod PSG

Efter flere uger med skadeproblemer tyder det på, at Real Madrid-træner Rafael Benitez igen kan skrive nogle af klubbens største navne på holdkortet, når han skal udtage sin trup til tirsdagens Champions League-brag mod Paris Saint-Germain.

Således er både James Rodríguez, Karim Benzema og anfører Sergio Ramos tilbage for kongeklubben efter en periode, hvor træner Benitez i stedet har måttet bruge en række af klubbens fremadstormende talenter som Casemiro, Jesé Rodriguez og Lucas Vázquez.

Det skriver det norske nyhedsbureau NTB.

- De (talenterne) har samlet point og hjulpet os med at være med i toppen. Når de andre spillere kommer tilbage, bliver det sværere, men det vigtigste er, at de er tilgængelige og klar til at bidrage, siger Benitez frem mod kampen mod PSG.

Der er stadig enkelte profiler på Real Madrids skadesliste. Blandt andre den walisiske stjerne Gareth Bale samt Luka Modric, der lørdag måtte udgå med en hofteskade i ligakampen mod Las Palmas.

Begge deltager formentlig ikke i tirsdagens kamp i Madrid.

Også gæsterne fra Paris kommer med en kampklar trup, hvor eneste skade umiddelbart er tilskrevet midtstopperen David Luiz. Han blev erstattet af sin brasilianske landsmand Marquinhos, da Real Madrid og PSG for to uger siden spillede 0-0 i Paris.

Både Real Madrid og PSG kommer til kampen med friske sejre i bagagen efter henholdsvis en 3-1 sejr over Las Palmas og 1-0 mod Rennes. I sidstnævnte kamp var det i øvrigt den tidligere Real Madrid-spiller Ángel Di Maria, der kom på tavlen.

De to hold har generelt været godt kørende i de hjemlige ligaer, hvor begge ligger nummer et og endnu har sæsonens første nederlag til gode.

Begge hold står noteret for syv point i gruppe A. Hvis Shakhtar Donetsk slår Malmö FF i den anden kamp i gruppen, vil vinderen af opgøret mellem Real Madrid og PSG være klar til ottendedelsfinalen i årets Champions League.

/ritzau/NTP

 

Dagens Gossip