Real-træner forventer Benzema klar til CL-semifinale

Real Madrid kan være tilbage med en skræmmende stærk offensiv, når holdet næste tirsdag møder Juventus i den første af to Champions League-semifinaler.

Både den franske angriber Karim Benzema og walisiske Gareth Bale nærmer sig nemlig et comeback efter skader. Det siger Real Madrids cheftræner, Carlo Ancelotti, til klubbens hjemmeside.

- Benzema vil begynde at træne med holdet fra på søndag. Han vil rejse med til Torino lige som resten af spillertruppen. Det vil han være i god nok form til at kunne gøre.

- Han er ikke helt i omdrejninger, men vi har brug for ham i semifinalen, lige som vi har brug for resten af truppen, siger Ancelotti.

Mere lyst ser det ud for Gareth Bale, der kan være aktuel til lørdagens svære ligakamp mod Sevilla.

- Vi regner med, at Gareth Bale er klar til Sevilla-kampen. Han træner alene i dag (tirsdag, red.) og onsdag og kan træne med resten af holdet efter det, siger Ancelotti.

Real Madrid klarede sig videre fra kvartfinalerne mod Atlético Madrid med samlet 1-0 via et mål fra angrebsreserven Javier Hernández.

Mexicanske Hernandez, der går under kælenavnet Chicharito, er på lån i Real Madrid denne sæson fra Manchester United. Ancelotti er langt fra afvisende over for, om man vil beholde ham, selv om han ofte har stået i skyggen af Karim Benzema.

- Det er noget, som vi skal have diskuteret. Alt jeg kan sige er, at jeg er meget tilfreds med hans professionalisme gennem hele sæsonen. Hver eneste gang han har fået chancen, har han gjort det godt, siger Ancelotti.

Javier Hernández ventes at starte inde, når Real Madrid onsdag møder bundholdet Almeria på hjemmebane.

/ritzau/

 

Dagens Gossip