Real-træner: Juventus kommer videre med os

Med 1-0-sejren over Galatasaray rykkede FC København forbi Juventus i tabellen i Champions Leagues gruppe B i aftes.

Efter suveræne Real Madrid, som har 10 point for fire kampe, har Galatasaray og FCK hver fire point, mens Juventus kun har tre.

Alligevel føler Real Madrids træner Carlo Ancelotti sig ganske overbevist om, at det bliver italienerne, som spiller sig videre fra gruppen på bekostning af både danskerne og tyrkerne.

- Juventus har et solidt hold og en stærk trup med masser af talent. Jeg forventer, at i sidste ende, vil de komme videre fra gruppen sammen med os, siger Ancelotti ifølge nyhedsbureauet afp.

Juventus spillede tirsdag aften 2-2 hjemme mod Real Madrid, men havde ellers brug for en sejr.

Juventus og FCK mødes i Torino den 27. november, og har derefter Galatasaray ude i den sidste gruppekamp. Juventus' træner Antonio Conte ved godt, at hans hold nu er tvunget til at besejre FC København i den kamp.

- Nu er vi nødt til at slå København hjemme, og så spille for alt eller intet mod Galatasaray, siger han, mens han også glæder sig over godt spil mod Real Madrid.

- Det var en ekstraordinær præstation. I første halvleg så jeg masser af kvalitet og præcision, og vi kunne have ført med mere ved pausen, siger Antonio Conte, hvis hold førte med 1-0 halvvejs.

Juventus var langt fra overbevisende i sin første kamp mod FCK i Parken, hvor de to hold spillede 1-1.

/ritzau/

 

Dagens Gossip