Realistisk Højbjerg er klar til at tage et step ned

admin

425 uger siden

|

24/05/2016

Dagens topnyheder

20-årige Pierre-Emile Højbjerg har ikke udsigt til en fremtid på Bayern Münchens bedste mandskab, og derfor ved han godt, hvad der skal ske i karrieren.

- Jeg skal videre fra Bayern München. Jeg skal til en klub, der er perspektiv i, som har et godt setup, som har nogle ambitioner, der passer til mine, og som spiller den type fodbold, jeg også kan, lyder det fra den unge midtbanespiller.

Han var i den netop afsluttede sæson udlejet til Schalke 04, hvor han efter en svær start fik pænt med spilletid mod slutningen af sæsonen.

Tidligere var Højbjerg et smut i Augsburg på en lejeaftale, men da Bayern München har meldt ud, at man ikke agter at gøre brug af danskerens evner i den nære fremtid, har realiteterne indfundet sig hos Højbjerg.

- Bayern München er en af de største klubber i verden de seneste år, og jeg vil altid gerne være der, men jeg er glad for den tid, jeg har haft indtil videre, siger den teknisk dygtige midtbanemand.

- På et tidspunkt må man også være realistisk omkring tingene og kende sin besøgelsestid, siger han, men lægger ikke skjul på, at han tror på, at han med tiden kan indfinde sig på øverste niveau klubmæssigt igen.

- Et skifte betyder jo ikke, at man ikke kan se hinanden igen.

/ritzau/