Red Bull afliver exit-rygter med ny motoraftale

Også i næste sæson vil de lilla Red Bull-biler være at finde i Formel 1-feltet.

Det bekræfter teamets chef, Christian Horner, over for Sky Sports, som dog ikke kan sige, hvem den kommende motorleverandør bliver.

- Vi har meldt os til verdensmesterskabet, og vi har lavet en kontrakt med en motorleverandør, men jeg kan ikke sige hvem, eller hvad det er, siger Horner.

Red Bull har hidtil kørt med Renault-motorer, men den kontrakt udløber efter denne sæson.

Efter et par skuffende sæsoner med tung Mercedes-dominans og endnu ingen kontrakt med en motorleverandør, havde energidrik-teamet luftet overvejelser om at trække sig fra Formel 1.

De overvejelser er nu lagt i graven, og Red Bull er igen klar til at gøre et forsøg på at vippe Mercedes af tronen som de hurtigste biler i feltet.

Sky Sports mener at vide, at Red Bull har valgt at forlænge aftalen med Renault som leverandør, selvom teamet flere gange har kritiseret den motor, der er blevet leveret.

Utilfredsheden skal angiveligt have mundet ud i en aftale, hvor Red Bull selv står for udviklingen af en lille del af motoren, som har været den største kilde til frustrationen ved den nuværende motor.

Om den nye motor siger Christian Horner:

- Det er en motor, som forhåbentlig bliver bedre gennem året, så det bliver en hård start på sæsonen for os, men vi er overbevist om, at vi vil blive konkurrencedygtige.

Årets sidste Formel 1-grandprix køres i weekenden i Abu Dhabi, men der er ikke den store spænding, da Lewis Hamilton (Mercedes) for længst har sikret sig VM-titlen i suveræn stil.

/ritzau/

 

Dagens Gossip