Red Bull-boss: Vettel kan slå Schumacher-rekord

Den firedobbelte Formel 1-verdensmester Sebastian Vettel har talentet til at slå Michael Schumachers rekord på syv samlede sejre i motorsportens fineste klasse.

Det mener hans chef, Red Bulls-bossen Christian Horner, der ikke overraskende er begejstret for sin stjernekører, efter at den seneste VM-titel blev sikret med grandprix-sejren i Indien søndag.

- Han sejrsprocent er temmelig utrolig, siger Christian Horner ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Han henviser til Vettels 36 løbssejre ud af 117 starter.

Vettels landsmand Schumacher hentede 91 triumfer i 307 løb, og Horner er ikke i tvivl om, at 26-årige Vettel med tiden kan sikre sig rekorden som historiens mest vindende Formel 1-kører.

- Det afhænger af utrolig mange ting. Det handler også om at have de bedste biler, men hvis det kun handler om køreevner, er der absolut ingen grund til, at det ikke skulle ske.

- Jeg mener, at Sebastian har taget et skridt op i år. Den måde han har kørt på, det niveau han har præsteret på - det har været hans bedste år nogensinde, siger Christian Horner.

Der er tre løb tilbage i årets Formel 1-serie. Næste gang, kørerne skal i aktion, er allerede på søndag i grandprixet i Abu Dhabi.

/ritzau/

 

Dagens Gossip