Redaktør: Espersens stop er et kæmpe tab for Konservative

De Konservative har mistet en markant figur i Lene Espersen, efter at hun har meddelt, at hun trækker sig fra dansk politik for i stedet at tiltræde en stilling i det private erhvervsliv.

Sådan lyder vurderingen hos Informations politiske redaktør, Casper Dall.

- Det er et kæmpe tab for De Konservative, at Lene Espersen ikke længere vil være en del af folketingsgruppen, og at hun heller ikke har tænkt sig at være en del af en valgkamp, siger han til Ritzau.

- Både på grund af den erfaring hun har, men også i høj grad på grund af den karisma hun har kunne trænge igennem med i medierne. Det er noget af det, De Konservative har manglet - ganske enkelt profiler, fortsætter redaktøren.

Ifølge Casper Dall kan Lene Espersens stop også betragtes som en måde for De Konservative til at få noget tiltrængt luftforandring ind i folketingsgruppen.

- Jeg er overbevist om, at de hellere ville have haft den luftforandring gennem et valg, hvor nogle af dem, der allerede har sagt, at de ikke stiller op, kunne erstattes af nye, friske kræfter, siger han.

Hovedpersonen selv kalder sit nye job som administrerende direktør i Danske Arkitektvirksomheder for "et drømmejob", som hun ikke kunne sige nej til.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip