Redaktør: Løkke og Thorning klædte hinanden i sidste duel

Såvel statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) som Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, er godt klædt på som Danmarks ny statsminister.

De er godt inde i sagerne, viste DR's "Duellen" onsdag aften som den sidste af fire tv-dueller før valgdagen torsdag.

Det siger chefredaktør Troels Mylenberg, Fyns Amts Avis,

- Debatten var rigtig god med substans. De står godt til hinanden. Man er imponeret over, at de er så klare i spyttet efter tre ugers benhård valgkamp. Som vælger fik man rigtig meget af vide om forskellen mellem dem, siger Troels Mylenberg.

Selv om de mundhuggedes, stod formen ikke i vejen for at lytte til deres politiske budskab, mener han.

Løkke roste Thornings optræden efter terrorangrebet i februar, da to danskere blev dræbt, mens flere betjente blev såret.

- Statsministeren gjorde det formidabelt godt med at sikre sammenhæng i den danske befolkning, siger Lars Løkke Rasmussen.

- Tak for rosen, svarede Helle Thorning-Schmidt.

Seerne hørte dem drøfte terror, som ikke har fyldt meget i valgkampen. Thorning anklagede smart Løkke for at tale politiet ned, selv om temaet var, om politiet var godt nok forberedt. Forinden skosede han hende for ikke at beskytte jøderne, siger han.

- Der kom mere kød på. Det klædte dem begge. Man står tilbage med en bevidsthed om, at de begge er inde i sagerne. Som vælger kan man afgøre, om man bryder sig om den ene eller anden, men en af de to skal være statsminister, siger Troels Mylenberg.

- Begge beviste deres statsministerevner.

Til slut i "Duellen" udfoldede de deres visioner i stedet for at skælde hinanden ud, som mange vælgere har fået nok af, påpeger Troels Mylenberg. Det har ellers været en valgkamp med mange personangreb.

- Som politiker står man sig godt ved at tale om det, man selv vil, ikke om hvad andre vil, siger han. /ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip