Rederiforening fyrer synlig vicedirektør

Danmarks Rederiforening tager afsked med vicedirektør Jan Fritz Hansen. Efter 33 år i skibsredernes tjeneste, hvor han har arbejdet med rederiernes vilkår og været en meget synlig og engageret talsmand for skibsredernes interesser.

Rederiforeningens administrerende direktør, Anne H. Steffensen, begrunder Jan Fritz Hansens afgang med ændret struktur i rederiernes brancheorganisation.

- Jeg ønsker Jan Fritz Hansen alt det bedste fremover. Der er stor grund til at takke Jan for den kolossalt store og passionerede indsats og for de markante resultater, han har leveret gennem en lang årrække.

- Jan har været både en dygtig, en synlig og en vellidt repræsentant for rederierne og for dansk skibsfart i det hele taget, og han vil helt sikkert blive savnet, siger Anne H. Steffensen i en pressemeddelelse.

Som chef for den erhvervspolitiske afdeling har den 59-årige Jan Fritz Hansen stået for det politiske arbejde både i forhold til de danske politikere og over for EU-systemet. Han har også været formand for piratkomitéen under de europæiske skibsredere (ECSA).

Jan Fritz Hansen vil nu finde ud af, om der er nye stier han kan betræde. Om sin pludselige afgang fra Danmarks Rederiforening siger han:

- Jeg må konstatere, at der ikke var plads til mig under den nye struktur. Sådan er vilkårene. Det er, hvad der kan ske i forbindelse med nye strategiplaner.

- Jeg har nydt mine godt 33 år i søfartens tjeneste og må nu prøve at se om jeg kan finde nye stier at betræde, siger Jan Fritz Hansen til Ritzau.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip