Regeringen gør det mindre bureaukratisk at drive virksomhed

Virksomhedsforum for Enklere Regler sendte i oktober 40 forenklingsforslag til regeringen. Regeringen har nu gennemgået forslagene. Ud af de 40 forslag gennemføres 24 forslag helt, 10 forslag gennemføres delvist, og 6 forslag gennemføres ikke. Forslagene spænder bredt og indebærer, at reguleringen eller administrative processer vil blive forenklet på 9 forskellige ministerområder.

- Det skal være mindre bureaukratisk at drive virksomhed i Danmark. Derfor er jeg meget tilfreds med, at regeringen helt eller delvist gennemfører 85 pct. af de første 40 forslag fra Virksomhedsforum. For eksempel bliver det fremover gratis for alle at foretage opslag i tinglysningssystemer, og det bliver muligt for virksomheder at aflægge deres årsrapport op engelsk. Virksomhedsforums forslag er udtryk for, hvor danske virksomheder oplever offentlige regler og rutiner som byrdefulde i hverdagen. Det er et værdifuldt første indspil til regeringens indsats for enklere regler, og jeg ser frem til at modtage næste runde af anbefalinger, siger erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF).
 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip