Regin sender sit finske hold op på KHL-førsteplads

12/09/2015

Tre danske ishockeyspillere var lørdag på isen for den finske klub Jokerit, som vandt 6-1 ude over russiske Vladivostok i den østeuropæiske Kontinental Hockey League (KHL).

Peter Regin indtog en hovedrolle i sejren med et mål og en assist i første og anden periode.

Sejren sender Jokerit op på en førsteplads i KHL's vestlige division med 18 point efter syv kampe. Det er et enkelt point mere end forfølgerne fra CSKA Moskva, som tilmed har spillet en kamp mere.

Peter Regin stod for åbningsmålet efter halvandet minut, da han med et slagskud fornemt sendte pucken forbi den russiske målmand Igor Bobkov i modstandernes mål.

Jesper B. Jensen blev noteret for en assist, da han var med i opspillet til 1-0-målet helt nede fra egne rækker.

Philip Larsen var også på banen og nåede at lykønske Regin, der straks blev skiftet ud efter scoringen for at få en pause.

Jokerit øgede til 2-0 i midten af første periode ved Topi Jaakola, og så var fundamentet for en sejr allerede lagt.

I begyndelsen af anden periode assisterede Regin ved Jokerits 3-0-mål, som blev sat sikkert ind af Brandon Kozun.

I den sidste og tredje periode cementerede Jokerit sejren med tre mål mere ved Ville Lajunen, Mathis Olimb og Kozun.

Hjemmeholdet fik reduceret en enkelt gang imellem de tre Jokerit-scoringer.