Regn præger tredje træning på Silverstone

Mens det blev til hele 65 omgange i løbet af fredagens to træninger, så gennemførte Kevin Magnussen kun sølle fem omgange ved den tredje træning lørdag formiddag.

Regn havde gjort banen glat for Formel 1-kørerne forud for søndagens britiske grandprix på den legendariske Silverstone-bane.

McLaren-køreren Kevin Magnussen præsterede dog en ganske fin omgang i tiden 1.53,911 minutter, og det var nok til at være syvendebedst.

Tiderne var væsentligt langsommere end fredag, hvor banen var helt tør, og det virkede til at være en fordel for McLaren-bilerne, at der skulle køres lidt anderledes og mere forsigtigt.

Formel 1-feltet var generelt meget forsigtige, og flere kørere var længe i pitten for at justere bilerne til de våde og flere steder spejlglatte forhold.

Der blev taget hensyn til, at der allerede få timer senere - lørdag klokken 14 dansk tid - køres kvalifikation. Derfor ville der ikke være lang tid til at reparere eventuelle skader på bilen.

Flere kørere var ved at køre galt og måtte ud i gruset, og en enkelt ramlede ind i en blød barriere med frontenden, men der var dog ingen alvorlige skader.

Bemærkelsesværdigt var det, at ingen af Mercedes-kørerne, Lewis Hamilton og Nico Rosberg, som fører i den samlede stilling, gennemførte en hel omgang.

Magnussens holdkammerat Jenson Button var ottendebedst i tiden 1.54,041 minutter, så danskeren svarede lidt igen, efter at Button havde været hurtigst ved de to første træninger.

Hurtigst af alle var Red Bull-køreren og forsvarende verdensmester, Sebastian Vettel. Tyskeren klokkede en tid på 1.52,522 minutter.

/ritzau/

 

Dagens Gossip