Regnafbrydelser i Wimbledon passer Wozniacki fint

Intet Wimbledon uden regnafbrydelser. Efter fem dage med kun minimal regn har bygerne for alvor sat ind lørdag.

Det har indtil videre sat en stopper for lørdagens program bortset fra Centre Court, der er overdækket af tag.

For Caroline Wozniacki betyder det, at hun ikke kommer på træningsbanen lørdag. Først planlagde hun at træne klokken 14 dansk tid, så udsatte hun det til klokken 16, inden hun helt aflyste.

- Det er ok, jeg ikke får trænet i dag. Jeg har spillet så meget i de seneste uger blandt andet i Eastbourne, så det passer mig fint nok, at jeg ikke skal træne i dag, siger Caroline Wozniacki.

Hun kan måske ligefrem drage nytte af lørdagens regn. Lørdag skal de sidste otte kampe i kvindernes tredje runde afvikles, og hvis de må udsættes på grund af regn, giver det et mere sammenpresset program for nogle af konkurrenterne.

- Det passer mig fint, at jeg allerede er videre, og at det er nu er nogle af de andres tur til at sidde og vente i omklædningsrummet og kigge på regnen.

- Det er bedre at være i denne situation. Jeg tror faktisk aldrig, jeg har prøvet at have to fridage i Wimbledon før, så det er anderledes, men det passer mig fint, lyder det fra danskeren.

Hun skal efter planen, og hvis vejret tillader det, spille sin 1/8-finale mod tjekken Barbora Zahlavova Strycova mandag.

Lørdag var det meningen, at Frederik Løchte Nielsen skulle spille sin anden runde-kamp i herredouble, men det er usikkert, om den når at blive afviklet. Således er der først lovet opklaring i vejret i London lørdag aften.

/ritzau/

 

Dagens Gossip