Rejser fra Tyskland: Nemt og billig

Skrevet af Sponsoreret

02/03/2016

Mest læste i dag

Flere og flere danskere opdager hvert år fordelen ved at rejse fra Tyskland. Her kan du spare op til 40 % på en rejse, i forhold til at samme rejse begynder i en dansk lufthavn. Rejser fra Tyskland er således blevet et velkendt fænomen blandt danskerne, og både i vinter- og sommerferien lægger Hamborg Lufthavn startbane til danskernes charterrejser sydpå.
 
I Nordtyskland starter sommerferiens højsæson ofte to uger senere end i Danmark, og derfor kan du drage fordel af de lavere priser i perioden, hvor nordtyskerne endnu ikke er gået på sommerferie. Det er en fordel, som mange danskere har valgt at udnytte, og så er det også et stort plus, at det tager kort tid at køre fra den tyske grænse til Hamborg Lufthavn, hvor der er gode parkeringsforhold, og parkeringspladsen kan endda bestilles hjemmefra.
 
I vinterperioden er det også ofte en fordel, når du rejser fra Hamborg. De fleste tyske delstater holder nemlig ikke vinterferie, og derfor er priserne ofte trampet i bund. Så om det er sommer eller vinter, så er der ofte mange penge at spare, når du rejser fra Tyskland.
 
Hamborg Lufthavn er i en rivende udvikling og øger antallet af passagerer hvert eneste år. I 2015 valgte over 15 millioner rejsende at starte deres rejser fra Tyskland i netop Hamborg Lufthavn, hvilket svarer til over én million passagerer pr. måned.

Er sommerferiens charterrejse endnu ikke bestilt, kan du med fordel lave en lille sammenligning. Find en charterrejse med afgang fra en dansk lufthavn og sammenlign samme rejse med afgang fra Hamborg Lufthavn. Prismæssigt er rejser fra Tyskland meget ofte klart at foretrække.