Rejseselskab: Flere danskere holder børnefri ferier

Det gælder både modne par, hvor børnene er flyttet hjemmefra, men i høj grad også småbørnsforældre, der tillader sig en uges børnefri ferie, hvor fokus er på hinanden og på at lade op.

Bliv ven med Dagens Ferie på Facebook - Klik her

I forhold til sidste sommer har Star Tour solgt 40 procent flere rejser til rejsearrangørens børnefri hotelkoncept, Blue Couples, hvor minimumsalderen er 16 år.

For fire år siden startede Star Tour op med et par voksenhoteller, og siden da er efterspørgslen eksploderet. Den kommende sommer præsenterer Star Tour seks nye voksenhoteller på Mallorca , Cypern, Kos og i Tyrkiet.

- Vi oplever en stor interesse for vores børnefri hoteller, og det skyldes primært det, at der ingen børn er, men også den ideelle beliggenhed for voksne, og en meget høj standard. Flere og flere forældrepar prioriterer et børnefrit pusterum sammen, uden at det dog betyder, de springer ferie med børnene over – det er slet ikke mit indtryk. Samtidig rejser mange modne par sammen, også sammen med andre vennepar, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour, i en pressemeddelelse.

Rejseselskab: Vi vil have alt inkluderet i rejsens pris til sommer

Denne sommer byder Star Tour på 26 Blue Couples hoteller, seks af dem er nye. Kundegrundlaget for den type hoteller er konstant voksende, og derfor noget rejsebranchen satser på. Det grå guld har stor appetit på verden.

- Ingen rejser mere end + 50 generationen. Når børnene er fløjet af reden, er de klar til at sætte sig selv og deres egne behov i fokus. De ønsker en afslappende ferie i smukke rammer, med spa og fremragende restauranter.

Nye Blue Couples sommeren 2014:

•         Cala d’Or, Mallorca: Blue Couples Rocador.
•         Cala Millor, Mallorca: Blue Couples Playa Cala Millor.


•         Belek, Tyrkiet: Blue Couples Sensimar Belek Resort & Spa.
•         Side, Tyrkiet: Blue Couples Sensimar Side Resort & Spa.
•         Psalidi, Kos: Oceanis Beach Resort.
•         Fig Tree Bay, Cypern: Atlantica Sea Breeze Hotel.

 

Dagens Gossip