Rekord-besøg til julemessen i Arena Syd

Skrevet af Elo Christoffersen

|

25/11/2013

Dagens topnyheder

Weekenden i Vamdrup stod i juleriernes tegn. Og arrangørerne kan notere succes, skriver Vamdrup Netavis.

Det hele startede i Arena Syd, hvor julemanden kom til i sportsvogn. Messen åbnede efter ord fra kommunaldirektør Rikke Vestergaard. Og så strømmede det ellers til med folk.

Formanden for Vamdrup Handelsforening, Per Tonnesen, anslår at omkring 6.000-7.000 mennesker besøgte messen i løbet af weekenden, og det er væsentlige flere end sidste år. Og det er nok ikke gættet helt ved siden. Både lørdag og søndag var der mange mennesker.

Der var da også i år rigtigt meget at se på for de besøgende, og når der skete noget på scenen, var der fuldt hus rundt omkring den. Det var blandt flere indslag modeopvisning, hvor primært byens forretninger præsenterede nye ting.

Og så blev det Rita Winthers tur fuldt til at blive kåret som årets Vamdrup-borger. Især for hendes lokale indsats for Kræften Bekæmpelse. Søndag da messen lukkede, var der lutter smil hos arrangørerne.

Som afslutning på weekendens vellykkede julerier i Vamdrup begav der sig traditionen tro et både velbesøgt og flot fakkeltog med den populære Vejen Garde og julemanden i spidsen rundt i byen for at ende på plænen i bymidten, hvor byrådsmedlem Yrsa Mastrup holdt juletalen.

Og lysene i det store juletræ og på træerne i rundkørsel og de tilstødende gader blev tændt. Og så vankede der også slikposer til børnene. 450 poser blev der uddelt, fortæller Per Tonnesen, og det vidner også om meget flot tilslutning i bymidten.

Alt i alt et flot arrangement, som optakt til en travl julemåned.