Remee takker for skør X Factor-sæson

Efter endnu en sæson med stjernestøv, talentmasse og rørende musikalske øjeblikke kulminerede årets X Factor med finalen fredag aften.

Her kunne Remee se sin unge solist, 15-årige Emilie Esther, synge sig helt til tops i den ottende udgave af den ekstremt populære sangkonkurrence.

Den 40-årige hitmager har haft en følelsesmæssig sæson, hvor han både måtte stå i det svære valg af at skulle vælge mellem to af sine unge solister, Tannaz Hakami og Baraa Qadoura, i program fire, men også kunne slutte sæsonen af som vinder for anden gang.

- Takker af for en skør sæson med intense øjeblikke, lange nætter, dygtige meddommere, inspirerede idéer, et fantastisk produktionshold og nogle vældigt lovende talenter, der er kommet frem i lyset, skriver produceren på sin Instagram-profil til et billede af sig selv og sine to meddommere, Lina Rafn og Thomas Blachman, ved dommerbordet, men hvor deres hoveder er erstattet af smiley-symboler.

- Ønsker dem alle alt mulig succes fremover, tilføjer Remee med et hjertesymbol og budskabet "One Love."

I en kommentar til billedet istemmer 38-årige Lina Rafn også Remees reflektioner af sæsonen med den enkeltstående, sigende tilkendegivelse:

- Hørt!!!!

Allerede inden finalen annoncerede DR's underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, at der kommer en niende sæson af X Factor næste år.

- X Factor har haft en forrygende sæson i år, og vi har fået beviset for, at der bliver ved med at opstå unikt talent ude i landet. Så vi glæder os til at give både seere og deltagere en ny stor oplevelse i 2016, siger han til dr.dk.

Se Remees deltager, Emilie Esther, synge sit vindernummer til finalen her: https://www.youtube.com/watch?v=cqHdPFHRy74

Og se Remee takke for årets sæson her: https://www.youtube.com/watch?v=cqHdPFHRy74

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip