Remi Garde er ny manager i Aston Villa

Premier League-klubben Aston Villa præsenterede mandag aften Rémi Garde som klubbens nye manager.

Det oplyser Aston Villa på klubbens hjemmeside.

Den 49-årige franskmand tager dermed over efter Tim Sherwood, som Aston Villa fyrede for nylig, da klubben på det tidspunkt havde hentet fire point i ti ligakampe.

Rémi Garde har indgået en kontrakt med Aston Villa frem til sommeren 2019, og han skal dermed dirigere rundt med den danske forsvarsspiller Jores Okore.

Franskmanden har tidligere været cheftræner i franske Lyon i tre år fra 2011 og frem til 2014, hvor han stoppede af personlige årsager.

- Det er en utrolig ære at blive manager for så hæderkronet en fodboldklub. Jeg har haft positive møder både med klubbens ejer, Randy Lerner, og direktør Tom Fox.

- De har ambitiøse planer for klubben, og jeg glæder mig over, at de har henvendt sig til mig for at realisere dem.

- Det er klart, at vi har en svær opgave foran os, men jeg ser frem til udfordringen med støtte fra alle, som elsker Aston Villa, siger Rémi Garde til klubbens hjemmeside.

Aston Villa ligger sidst i Premier League, og klubben har blot hentet fire point i ti kampe i ligaen, da det foreløbigt er blevet til en enkelt sejr, en uafgjort og otte nederlag.

Aston Villas klubejer og formand, Randy Lerner, er begejstret for den nye manager.

- Rémi kom med idéer, ærlighed, humor og en stålsat fornemmelse af, hvad det kræver for Aston Villa at blive det, som er meningen med klubben, som er hårdt arbejde, en utrættelig indstilling, kreativitet og en uvilje til at tabe, siger Randy Lerner.

Han erkender, at klubbens situation i øjeblikket ser sort ud i Premier League.

- Ingen i Villa kan benægte, at vi er bagud. Vi har rekrutteret spillere aggressivt denne sommer, og det er nu vores ansvar at høste udbyttet af de talenter i stedet for at bukke under for kritik og pres.

- Vi er bedre end det, og på bestyrelsens vegne ønsker vi Rémi Garde al succes, siger Lerner.

Aston Villa møder senere mandag aften Tottenham på udebane i Premier League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip