Rend og Hop med Tønders Handicappris

Rend og Hop, der er en idrætsforening for både børn og voksne med fysiske og psykiske handicap, modtog prisen af viceborgmester Peter Christensen (S) ved en sammenkomst på rådhuset i Tønder.

- I får prisen, fordi I gør et stort og fantastisk arbejde for at fremme handicapsporten. I yder en stor indsats for at give borgere med handicap adgang til idrættens fantastiske verden. I er med til at give borgere med handicap lige muligheder, sagde Peter Christensen om begrundelsen for at vælge Rend og Hop som årets prismodtager.

Bag uddelingen af Handicapprisen står Handicaprådet i Tønder Kommune. Med prisuddelingen ønsker rådet at anerkende og synliggøre den særligt gode indsats for borgere med handicap. Rend og Hop har eksisteret i en årrække, og i årenes løb har mange voksne haft glæde af foreningens aktiviteter og tilbud. I 2011 udvidede foreningen programmet, så der nu også er aktiviteter for børn. Det er blevet godt modtaget og har været en stor succes.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip