René Toft har overskud til håndboldlandsholdet igen

Efter EM på hjemmebane i begyndelsen af året valgte stregspilleren René Toft Hansen at trække stikket til landsholdet for en stund.

THW Kiel-spilleren havde brug for en pause, hvor han overvejede, om han fortsat ville spille for det danske landshold.

Overvejelserne er mundet ud i, at René Toft Hansen efter en lang ferie uden håndbold igen er klar til at trække i den rød-hvide trøje.

- Sidste år havde jeg en periode på klubholdet, hvor jeg nærmest ikke kunne løbe op og ned ad banen, og det duer jo ikke.

- Det er Kiel, der betaler min løn, og jeg er nødt til at føle, at jeg kan give mig 100 procent, når jeg spiller for klubben.

- Men jeg føler, at jeg er fit igen, og derfor har jeg meldt mig klar, siger han til BT.

René Toft Hansen har indtil videre kun givet tilsagn om at være med frem til VM i Qatar i januar, og derfor er det endnu usikkert, om han også ville kunne forstærke Danmarks trup til OL i Rio om to år.

- Nu ser jeg, hvordan kroppen reagerer på det, og hvis jeg får sådan en downperiode igen, som jeg gjorde sidste år, så må jeg jo overveje det igen, siger han til avisen.

THW Kiel tabte overraskende sin første ligakamp i sæsonen til TBV Lemgo i sidste weekend, men tog revanche med sejr over lokalrivalerne Flensburg-Handewitt i tirsdags.

Søndag gælder det endnu et danskeropgør, når modstanderen er Hans Lindbergs HSV Hamburg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip