René Toft kræver et mere aggressivt forsvar

Det danske forsvar har været for tøvende og passivt ved håndbold-VM i Qatar i for store dele af kampene mod Tyskland og Argentina.

Det vil René Toft have lavet om på mod Rusland torsdag aften, hvor en sejr kan bringe Danmark videre til 1/8-finalen.

René Toft Hansen vil se en mere aggressiv attitude hos danskerne, som samtidig skal blive ved med at stå kompakt over for de gennembrudsstærke russere.

- Vi skal finde den aggressivitet, som vi har haft i mange andre kampe, hvor vi er lykkedes med det.

- Vi skal stadige bevare den kompakthed, så vi ikke kommer til at stå for meget alene og mand-mand med nogle af Ruslands finte-stærke spillere, siger René Toft.

Mod Tyskland stod Danmark tæt pakket i defensiven, men tillod til gengæld tyskernes topscorer Steffen Weinhold at komme alt for tæt på mål.

- Vi skal blive ved med at stå kompakt. Men jeg synes, vi skal have mere aggressivitet. Det havde vi ikke mod Tyskland.

- Nogle gange kom tyskerne for tæt på, så de kunne tage nogle skud, som vi gerne vil undgå. Så vi skal prøve at blive lidt mere aggressive og se, om vi ikke kan være kompakte, forklarer René Toft.

Forsvarsstyrmanden er stadig ved at lære landstræner Gudmundur Gudmundssons taktik i defensiven, men det tager tid.

- Der sker nogle fejl en gang imellem. Sådan vil det være med et nyt forsvar, hvor man kan blive lidt usikker i kampens hede.

- Med det samme, man begynder at blive usikker, har man en tendens til at falde tilbage til det, man er vant til fra klubben, fordi det er det, man arbejder med året rundt.

- Det er ikke helt det, vi arbejder med på landsholdet. Det skulle gerne blive bedre i løbet af turneringen. Så vi har troen på hinanden, også når vi bliver presset, påpeger THW Kiel-spilleren.

Danmark har kun vundet en enkelt kamp ved VM indtil videre - mod Saudi-Arabien. Derudover er det blevet til uafgjort mod både Argentina og Tyskland.

- Jeg synes, at vi i mange af kampene har haft mange gode momenter. Mod Argentina havde vi 40 minutter, hvor vi spillede supergodt og leverede det spil, vi gerne vil.

- Af uforklarlige årsager faldt vi sammen til sidst, og Argentina kom for let til deres scoringer. Mod Tyskland var der også rigtig gode momenter i store dele af kampen, mener René Toft.

Kampen mod Rusland går i gang klokken 19.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip