Renovering af Scandic Regina er snart slut

Skrevet af Elo Christoffersen

|

23/09/2013

Dagens topnyheder

Scandic har gennem de seneste år renoveret og fornyet mange af hotellerne rundt om i Danmark. Scandic Regina i Herning gennemgår lige nu renovering af alle 142 værelser og hotellet får samtidig nyt indgangsparti og nye vinduer. Hele renoveringen beløber sig til et større tocifret millionbeløb, skriver Scandic i en pressemeddelelse.

Renoveringen af samtlige 142 værelser er i fuld gang og de første tre etager står allerede klar. Renoveringen tages i etaper, så hotellet er åbent gennem hele perioden. Alle værelserne forventes at være færdige inden 1. december.

Læs også: Charterkrig fra Billund på solrejser

Ud over renovering af samtlige værelser, moderniseres også restaurant og lobby og hotellet får helt nyt indgangsparti samt nye vinduer.

I forbindelse med renoveringen lægges der vægt på at skabe en hjemlig og hyggelig atmosfære. Alle værelser har stor rummelighed - der er blandt andet valgt senge med ekstra længde og bredde og der er disponeret god og bekvem plads til at sidde at arbejde.

- Hotellet er for tredje år i træk blevet kåret som det bedste servicehotel i Scandic Danmark. Kåringen er baseret på Scandics altid løbende gæstetilfredshedsundersøgelse. Det bliver dejligt, når de fysiske rammer også følger med og så er det værd at nævne, at det er meget imponerende, hvor få gener en så stor ombygning har medført for gæsterne siger Rikke Bøndergaard, Hotel Direktør, Scandic Regina.

Galleri: Kanarieøerne og Thailand topper babyfamiliers hitliste

Se billederne nedenunder...