Reserven Podolski er vigtig for Wenger

Den tyske angriber Lukas Podolski har haft det svært i denne sæson og blot været reserve i Arsenal.

Onsdag aften var der lidt optur for den tyske verdensmester, da han kom ind i slutfasen af Champions League-kampen ude mod Anderlecht og i overtiden blev matchvinder med 2-1-målet.

Arsenal-manager Arsène Wenger roser angriberen og afviser historien om, at Podolski i sommer var på vej væk fra London-klubben.

- Vi ved, at Podolski altid kan score et mål. Han er frustreret, og det forstår jeg, men han er vigtig. Han skal tilbage til en bedre fysisk form, og han er der snart.

- Han var ikke i nærheden af et skifte i sommer. Han har spillet 120 landskampe for Tyskland, og det er ikke en tilfældighed. Han er en type, du gerne vil have tæt på målet, fordi han sparker så præcist. Jeg ved, at når han kommer på banen, så kan han score mål, siger Wenger ifølge AFP.

Indtil et minut før tid var Arsenal bagud 0-1 mod Anderlecht, men så udlignede Kieran Gibbs, hvorefter Podolski indtog hovedrollen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip