Restaurant vil ikke give ketchup og salt til kunder over 10 år

Er du typen, der sværger til ketchup og gerne begraver din burger i det? Eller er du salt-freaken, der tømmer karret ud over pomfritterne?

Så bliver du skuffet, hvis du går på Mad Fresh Bistro i Fort Meyers i Florida - stedet serverer primært burgere og fritter. For her er beskeden klar: Vi serverer ikke eksta dyppelse, saucer eller krydderier, udover det der er i maden - kun til børn under 10 år. Det skriver onlinemediet Local 10.

Læs også: Straffet for sin påklædning af skole: 15-årig pige skulle gå i "skammetøj" og brød sammen

Ejeren af restauranten, Xavier Duclos, som er født i New York, men opvokset i Frankrig, insisterer på, at hans mad ikke behøver noget ekstra, og at kunderne skal stole på hans evner i køkkenet.

- Vi ved godt, at folk elsker deres ketchup, men helt ærligt, vær forberedt. Hvis du er over 10 år, vil ketchup ikke blive serveret for dig. Det samme gælder salt, siger Xavier, som har studeret finere fransk madlavning i to år og tilføjer:  

Læs også: Frustreret kvinde optager postbud på video: Hun havde ikke forudset, hvad det ville føre med sig

- Vi beder bare om, at folk stoler på os. Vi ved, hvad vi laver. En del af oplevelsen ved at spise her er at stole på kokken og ikke have forudfattede opfattelser af, hvad din mad vil have brug for. 

Den kontante udmelding om boykot af ketchup og salt, som fremgår på menukortet, har udløst kritik mod restauranten. Og flere kunder har givet udtryk for, at de vil finde andre steder at spise ifølge Local 10.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Det er den måde, jeg laver mad på. Hvis du kan lide det, så spiser du det, og hvis du ikke kan, behøver du ikke komme tilbage, lyder det fra Xavier Duclos til Local 10.
 

 

Dagens Gossip