Retten lukker dørene i sagen mod Brian Holm

Dommeren ved Retten på Frederiksberg har besluttet at lukke dørene i sagen mod den tidligere cykelrytter Brian Holm, mens en video fra afhøringen af den pige, som Holm er tiltalt for at have krænket, afspilles.

Det sker af hensyn til pigen, lyder begrundelsen. Dermed får offentligheden ikke mulighed for at høre hendes forklaring.

Brian Holm står onsdag tiltalt for at have krænket den dengang syvårige piges blufærdighed natten til 26. april, hvor hun overnattede hos Holms datter i familiens hjem på Frederiksberg.

Her skulle han ifølge anklageskriftet blandt andet have trukket trusserne af pigen og rørt hende i skridtet.

Brian Holm, der nægter sig skyldig, har forklaret, at han kom fuld hjem efter en bytur den nat og fandt pigen og sin datter i sit soveværelse.

Herefter kravlede han op i sengen til pigerne for at få fat i sin arbejdstelefon, som lå til opladning i den side, hvor pigen lå, forklarer han.

Umiddelbart efter episoden fortalte pigen sine forældre, at Brian Holm havde prøvet at trække hendes trusser af. Men forældrene og Brian Holm var, ifølge Holms forklaring, enige om, at der var tale om en misforståelse.

Først senere fortalte pigen, at Brian Holm blandt andet også skulle have rørt hende i skridtet og slikket hende i øret. Herefter blev politiet involveret.

Dommen forventes at falde onsdag eftermiddag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip