Revolver er vigtigt spor i sag om tredobbelt drab

Skrevet af admin

29/02/2016

Mest læste i dag

Våbensamlere, medlemmer af skytteforeninger og andre med viden om revolvere får mandag morgen en appel fra politiet. Via medierne bliver de bedt om hjælp i en drabssag.

En revolver var det ene af de to gerningsvåben, da tre mænd blev likvideret, mens de lå og sov i en lejlighed på Frederiksberg i november sidste år.

Sagen er ikke opklaret, og mandag udsender Københavns Politi nye oplysninger og fotos af revolvere for at få hjælp.

Politiet offentliggør fotos af to typer revolvere, som er magen til det våben, som ifølge efterforskere og kriminalteknikere blev anvendt.

På den måde håber politiet at få kontakt med mennesker, der kender til våbnet eller til personer, der har haft med det at gøre.

I forbindelse med efterforskningen har det ikke været muligt hidtil for politiet at afklare, om revolveren for eksempel har været stjålet.

Muligvis kan revolveren være forsvundet fra en skytteforening, lyder en af politiets teorier.

Det sandsynlige er, at gerningsmændene brugte en revolver i kaliber .38, og at den enten var en US-REVOLVER eller en Iver Johnsons Arms.

De fotos, som politiet udsender mandag, er af våben, som er magen til disse to mærker.

Men i øvrigt er politiet fortsat meget interesseret i alle oplysninger om revolveren og i det hele taget i sagen, lyder det i en pressemeddelelse.

Ved forbrydelsen i lejligheden på Christian Paulsens Vej tidligt om morgenen 11. november blev der også brugt et haglgevær. Vidner hørte flere høje knald.

De tre ofre var Philip Rasmussen på 19 år, Suhaib Jaffar på 23 samt Mike Vinther på 24.

Formentlig klatrede drabsmændene på et stillads, som var opsat ved ejendommen.

To mænd blev set køre væk i en lille blå eller mørk bil. Begge mænd beskrives til at være først i 20'erne og mørklødede. Den ene er cirka 185 centimeter høj og er slank af bygning, mens den anden er 165-170 centimeter høj, har karseklippet hår og er almindelig af bygning.

/ritzau/