Ribe/Esbjerg hænger på i toppen efter sikker udesejr

Højtflyvende Ribe/Esbjerg fortsætter fremgangen i herrernes håndboldliga.

Vestjyderne er nu helt oppe på andenpladsen og puster KIF Kolding København i nakken efter en stensikker udesejr på 32-23 over Odder lørdag eftermiddag.

Hjemmeholdet skabte en lige kamp i det meste af første halvleg og førte med 13-12 efter 23 minutters spil, men derefter overtog Ribe/Esbjerg styringen.

Under den nye træner Claus Uhrenholt har sidste års nummer 12 taget et stort skridt fremad og ligner allerede nu et godt bud på en kommende slutspilsdeltager. Ribe/Esbjerg har samlet 11 point i otte kampe og er to point efter førende KIF Kolding København.

Fra en 16-14-føring ved pausen trak holdet fra i anden halvleg og udbyggede støt og roligt føringen, efterhånden som Odder-spillerne løb tør for kræfter.

Bagskytten Morten Nyberg blev topscorer for Ribe/Esbjerg med 10 scoringer, mens Kristian Klitgaard scorede fem gange for hjemmeholdet, der ligger næstsidst i tabellen.

I lørdagens anden kamp i Boxer Herreligaen kom oprykkeren HC Midtjylland ned på jorden efter en flot sæsonstart, da holdet på udebane tabte 17-20 til Mors/Thy.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip