Ricardo-familien om bisættelsen: Vi kommer til at skuffe jer

Den triste nyhed om den tidligere landsholdstræner Richard Møller Nielsens død har optaget det meste af Danmark, som har sørget over tabet af en stor fodboldlegende siden i torsdags.

Denne store opmærksomhed har fået Ricardos familie til at sende en pressemeddelelse via DBU ud forud for onsdagens bisættelse kl. 11 i Ansgar Kirke i Odense.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Familien anført af Richards søn, Tommy Møller Nielsen, vil gerne takke for den massive interesse og omtale af Richard, men samtidig vil de også gerne have klare linjer for bisættelsen.

”Vi er dybt taknemmelige for det helt overvældende antal henvendelser, vi har fået i forbindelse med min fars død. Der er kommet så mange velmente tilkendegivelser, og min far ville have været stolt og beæret,” udtaler Tommy Møller Nielsen på familiens vegne i pressemeddelelsen, og fortsætter:

”Til gengæld er jeg lidt nervøs for, at vi vil kunne komme til at skuffe mange, som måske gerne ville deltage i bisættelsen af min far. Derfor er vi nødt til at melde ud, at selve den kirkelige handling inde i kirken bliver forbeholdt familien og vennerne og de mange spillere, trænere og kolleger fra klubberne og fodboldforbundene, som min har haft fornøjelsen at kende gennem årene.”

LÆS OGSÅ: EM-helten er død: Her er Richard Møllers legendariske citater

Samme melding får pressen, som siden dødsfaldet blev kendt, har berettet om fodboldlegenden, der var med til at sikre Danmark EM-guld i 1992. 

”Vi vil også gerne bede pressen om at respektere, at vi i familien og de øvrige gæster nok har brug for at være os selv under den kirkelige handling og lige ude foran kirken bagefter,” slutter Tommy Møller Nielsen.

 

Dagens Gossip