Riddersholm: Duncan bør komme på landsholdet

Danmarks landshold indleder EM-kvalifikationen i næste måned, hvor Armenien kommer på besøg i Parken.

Der er åbnet op for spekulationerne om, hvem Danmark skal spille med i angrebet, fordi landstræner Morten Olsen selv har afskrevet Nicklas Bendtner på grund af manglende spilletid, og fordi Brøndby-angriberen Simon Makienok ikke er aktuel til kampen, da han skal giftes med Ibi Støving i den pågældende weekend.

Hos Superligaens aktuelle førerhold, FC Midtjylland, har man et godt bud på, hvem der kan score Danmarks mål i EM-kvalifikationen.

- Morten "Duncan" Rasmussen burde være i spil til en plads på landsholdet, især når man tænker på, at der er et par andre angribere, der ikke er aktuelle, siger FCM-træner Glenn Riddersholm.

"Duncan" spillede mandag en god kamp for FC Midtjylland, hvor han scorede sit superligamål nummer 100 og bidrog til 3-1-sejren over Randers FC.

- Han har i hvert fald ikke svækket sit kandidatur efter sådan en flot kamp, og jeg er helt sikker på, at han er inde i landstrænerens overvejelser, siger Riddersholm.

Hovedpersonen selv var ydmyg efter mandagens sejr og havde ikke lyst til at tale sig selv på landsholdet.

- Jeg bruger ikke tid på at tænke på landsholdet. Jeg har altid sagt, at det handler om at gøre det godt for sin klub, og så kan det være, man er heldig og bliver udtaget til landsholdet, lyder det diplomatisk fra Duncan.

Morten "Duncan" Rasmussens 100 ligamål er blevet scoret for henholdsvis AGF, Brøndby og netop FC Midtjylland, og han er blot den ottende spiller i Superligaens historie, som runder 100 ligamål.

- Jeg er helt utrolig stolt over at have scoret 100 superligamål. Det er kun de største angribere, der har præsteret det, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip