Riddersholm efter 0-0: Vi gør meget rigtigt

Skrevet af admin

27/04/2015

Mest læste i dag

FC Midtjylland skulle forsøge at lukrere på FCK's svipser mod Randers, da Hobro tog imod på DS Arena. Det lykkedes kun marginalt, da kampen endte 0-0.

Trods manglende mål godkender FC Midtjyllands cheftræner, Glen Riddersholm, ulvenes indsats.

- Det er samlet set acceptabelt. Vi gør meget rigtigt i dag, og vi møder et hold, som har lært af deres to første kampe mod os, siger Glen Riddersholm med henvisning til de to stensikre sejre på henholdsvis 5-1 og 3-0.

- De giver lidt afkald på deres offensiv for at forsvare den hjem, og så får vi ikke udnyttet de muligheder, vi tilspiller os. Men vi står ikke med de tre point, som vi helst ville have haft, siger Glen Riddersholm.

Blandt FCM-spillerne var der skuffelse over resultatet, fortæller Erik Sviatchenko, som overtog anførerbindet i første halvleg, da Kristian Bach Bak måtte ud gå med en skade.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have tre point, og det ville vi også gerne nede i omklædningsrummet. Det næstbedste i fodbold er jo et point, og jeg synes, vi skaber nok chancer til, at vi også skal have tre point, siger Erik Sviatchenko.

Ifølge den unge landsholdsspiller var det de berømte marginaler, der manglede.

- Vi presser på og skifter to angribere ind, ligesom vi gjorde mod AaB, og i den kamp fik vi vores udbytte. Det gjorde vi så ikke i dag, men jeg synes også, at Hobro står fint. Vi mangler den sidste skarphed, siger han.

Martin Pusic var blandt synderne, da topscoreren brændte en friløber i slutningen af første halvleg.

FC Midtjylland er med resultatet 12 point foran FCK på andenpladsen. Der resterer syv kampe af sæsonen.

/ritzau/