Riddersholm: Sæsonens bedste holdpræstation

10/08/2014 19:34

admin

Nyheder

Mest læste i dag

FC Midtjylland vandt en sikker og fortjent sejr på 3-1 over Sønderjyske i Haderslev. Træner Glen Riddersholm så mange lyspunkter hos sejrherrerne.

- Det var ubetinget vores bedste holdpræstation denne sæson. Vi stod imod Sønderjyskes lange bolde og duelprægede spillestil og leverede en rigtig stærk præstation, siger Glen Riddersholm.

Målene blev sat ind af Petter Andersson, Sylvester Igboun og Patrick Banggaard.

- Det er fedt, at vi fik gang i standardsituationerne og ikke mindst, er det fedt, at vi ser tre nye målscorere i dag, siger Glen Riddersholm.

Sønderjyskes enlige mål faldt efter en times spil, hvor Johan Absalonsen reducerede til 1-2. Han udnyttede, at FCM-målmand Jakob Haugaard var på skovtur.

- Eneste malurt i bægeret var deres mål, som vi forærer væk, da Jakob kommer på mellemhånd. Det skabte unødvendig spænding i kampen, siger træneren.

Anfører Kristian Bach Bak måtte udgå. Han stødte i første halvleg sammen med Sønderjyskes Niels Lodberg. Han slog knæet og landede uheldigt.

- Jeg fik et vrid i knæet og en lille forstrækning i balden. Lodberg har sagt undskyld, men jeg opsøger det også lidt med min spillestil. Vi må se i morgen, hvor slemt det er, forklarer Kristian Bach Bak.

/ritzau/