Riddersholm til Solbakken: Glem alt om gummiben hos FCM

Højt at flyve - dybt at falde.

FC Midtjylland har dette efterår fløjet på en sky af succes og ligger solidt i toppen af Superligaen. Dog ulmer spekulationerne, om det midtjyske hold vil holde kampformen til de sidste sekunder i Superliga-sæsonen.

Historikken viser, at FC Midtjylland flere gange har kunnet se titlen som danske mestre ude i horisonten.

Men så tabte man pusten, skader kom ind i billedet, og mestertitlen blev givet videre til enten FCK eller AaB.

Cheftræner hos FC Midtjylland, Glen Riddersholm, forsikrer, at de midtjyske drenge denne gang er i topform sæsonen ud.

- Vi har givet svar på tiltale i første del af turneringen , og det vil vi gøre igen i anden halvdel. Man skal huske på, hvor vi kommer fra. FC Midtjylland er en klub, som arbejder med at udvikle unge spillere og skabe gode resultater, siger han.

FCK, der ligger lige efter FC Midtjylland før forårssæsonen, slog søndag topholdet på hjemmebane med 3-0. Efter kampen blev der både uddelt rosende ord og håb om gummiben fra FCK-manager Ståle Solbakken.

Med otte point ned til FCK er FC Midtjylland ifølge Solbakken storfavorit til at blive danske mestre for første gang nogensinde.

Skal FCK løbe med titlen, kræver det først og fremmest, at FC Midtjylland får gummiben.

Men det kan FCK-manageren glemme alt om, mener Glen Riddersholm.

- Når man arbejder kontinuerligt og systematisk med tingene, så kan man i stedet for at tale om gummiben kigge på indholdet og vores præstationer. Indtil videre har vi set et FC Midtjylland, der ikke har fået gummiben. Ellers havde vi ikke kunnet præstere på denne måde, siger han.

Samme entusiasme finder man blandt de midtjyske spillere.

- Når vi har spillet over halvdelen af kampene og fører med otte point, så er vi i hvert fald store pessimister hele bundet, hvis vi ikke tror på det, siger midtbanespilleren Jakob Poulsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip