Rihanna i det store skrud ned ad kirkegulvet

Sol, strand og masser af romantik. Den amerikanske ø Hawaii er ikke det værste sted, man kan forestille sig at holde sit bryllup.

Selvom det ikke var hende selv, der stod for skud, så den amerikanske sangerinde Rihanna ud til at more sig, da hun for nylig stod brudepige for sin assistent og veninde Jennifer Morales.

"Diamonds"-hitmageren har således delt flere festlige billeder af sig selv i brudepigekjole på sin profil på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

De i alt ti brudepiger var alle klædt i forskellige nuancer af blå og violet. Rihannas kjole, som var i sart lyng, så ud til at fremhæve sangerindes fortrin særlig godt.

Det ses blandt andet på et billede med teksten "Os", hvor Rihanna skridter ned ad det udendørs kirkegulv sammen med en af de andre brudepiger.

På Rihannas Instagramprofil er der desuden flere billeder af bruden og brudepigerne, der forud for brylluppet poserer i specialdesignede pink badekåber med ordet "Bridesmaides" (brudepiger) indgraveret. 

Rihanna ankom tilsyneladende til palmeøen et par dage forud for brylluppet. Den barmfagre sangerinde har nemlig ligeledes delt flere letpåklædte billeder af sig selv på stranden og ved swimmingpoolen.

Rihanna har aldrig selv været gift. Hun dannede i en årrække par med sangeren Chris Brown, som er senere er blevet dømt for at udøve vold mod hende.

Se alle Rihannas billeder fra brylluppet og ferien på Hawaii her: https://instagram.com/badgalriri/

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip