Rihanna og Medina streames mest i Danmark

I morgen er det Kvindernes Internationale Kampdag og her i Danmark er vi vilde med seje og viljestærke kvinder. Også når det kommer til den musik, vi lytter til.

På listen over de kvindelige kunstnere, der streames mest i Danmark tager Rihanna en førsteplads, mens Medina kommer ind som nummer to. Spotify har samlet en hel liste over de kvinder, som danskerne lytter mest til.

Med Medina på en andenplads, bliver hun den mest streamede kvindelige danske kunstner. Medinas danske kollega Marie Key tager en tredjeplads, mens Tina Dickow er den tredje mest streamede kvindelige danske kunstner med en samlet niendeplads.

Kvindernes Internationale Kampdag blev indstiftet i Danmark i 1910 og siden 1921 har den været fejret 8. marts. Den fik en revival med rødstrømpebevægelsen i 1974, hvor kvindeorganisationer og fagbevægelser årligt har afholdt arrangementer og skabt opmærksomhed omkring bedre vilkår for kvinder.

Listerne over de mest afspillede kvindelige kunstnere er fundet ved, at Spotify har analyseret streamingdata fra det seneste år.

Top 10 mest streamede kvindelige kunstnere i Danmark

1.     Rihanna

2.     Medina

3.     Marie Key

4.     P!nk

5.     Katy Perry

6.     Miley Cyrus

7.     Beyonce

8.     Lana Del Rey

9.     Tina Dickow

10.  Carly Rae Jepsen

Top 10 mest streamede kvindelige kunstnere på verdensplan:

1.     Rihanna

2.     Katy Perry

3.     Lana Del Rey

4.     Beyonce

5.     P!nk

6.     Lady Gaga

7.     Taylor Swift

8.     Ellie Goulding

9.     Florence + The Machine

10.  Miley Cyrus

 

Dagens Gossip