Riis om Saxo-forlængelse: Betyder meget for mig

Bjarne Riis ejer ikke længere sit eget cykelhold, men han er glad for, at hans mangeårige danske samarbejdspartner Saxo Bank har valgt at fortsætte som navnesponsor for Tinkoff-Saxo i 2015-sæsonen.

- Saxo Bank med Lars Christensen og Kim Fournais (Saxo Bank-direktører, red.) i spidsen har været en fantastisk samarbejdsparter siden 2008, og de har betydet en masse både for holdet og for mig personligt, siger teammanager Riis i en pressemeddelelse.

- Vi har sammen skabt en række fantastiske resultater de seneste par år, og deres fortsatte engagement vil sikre holdet en høj grad af stabilitet, hvilket er essentielt for ethvert cykelhold, så vores fokus i stedet kan være på at skabe et stærkt team, og resultater på landevejen.

- Saxo Banks værdier og principper om teamwork og individuel styrke er helt på linje med vores egne.

- Vi deler den opfattelse, at Tinkoff-Saxo fortsat kan forbedre sig som cykelhold, og vi har høje ambitioner for 2015. Lars og Kim ser et kæmpe potentiale i cykelsporten som helhed, hvilket er meget vigtigt for mig.

Holdet ejes af russeren Oleg Tinkoff.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip