Rikke Skov før pokalfinale: Vi skal slå FCM i forsvaret

Viborg HK møder lørdag eftermiddag FC Midtjylland i håndboldkvindernes pokalfinale.

Det bliver et opgør mellem to af landets stærkeste mandskaber, men med Viborg som klar favorit. Viborgenserne slog i september FCM med 33-24 på udebane i ligaen og indtager også førstepladsen i den hjemlige turnering.

Viborg-profilen Rikke Skov vurderer, at favoritterne har et fysisk overtag. Og det skulle blandt andet give en fordel i forsvarsspillet.

- Vi skal vinde på vores styrker, fysikken og det gode mandskab. Sammenhold, vilje og gejst er de egenskaber, der har bragt os i finalen og givet os førstepladsen i ligaen, og det er også det, vi skal vinde kampen på, siger Skov til Viborgs hjemmeside.

I december har der været VM i Serbien, og derfor har hverken Viborg eller FCM været i kamp de seneste uger.

- Vi har ikke været samlet længe, men vi må få det bedste ud af det, og vi har et godt fundament, og vi har haft to gode træninger.

- Bare fra onsdag til torsdag så det godt ud. Og vi ved, at det er i forsvaret, vi skal vinde kampen, lige som det var, da vi slog dem i ligaen i efteråret, siger Rikke Skov.

Landsholdsprofilen Louise Burgaard regner med, at pokalfinalen bliver en mental styrkeprøve.

- Vi er jo fem fra hvert hold, der lige er kommet hjem fra slutrunde, så det kommer til at handle om, hvem der står stærkest på motivation og fight efter tre dages juleferie.

- Begge hold ved, at vi kan spille håndbold, så det mentale bliver afgørende, siger Louise Burgaard.

Pokalfinalen bliver spillet i Silkeborg og går i gang klokken 16.10.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip