Rikke Skov var i spil til EM: Fik mavepuster af Pytlick

Da håndboldlandstræner Jan Pytlick ringede til Rikke Skov og spurgte, om hun ville kunne rejse med til kvinde-EM i Ungarn, fik hun travlt.

Knæet skulle tjekkes, og der skulle også findes en barnepige til børnene, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Men alt besværet var forgæves, viste det sig. Pytlick valgte i går at tage Louise Svalastog med til EM i stedet for den skadede Marianne Bonde.

Den beslutning accepterer Rikke Skov, men hun er lidt ærgerlig over at have sat himmel og jord i bevægelse for ingenting.

- Det var jo så noget af en mavepuster, at jeg alligevel ikke skulle med, og jeg må nok sige, uden at det skal lyde surt og bittert: Jeg har oplevet bedre mandskabsbehandling i min tid i håndbold, siger hun til avisen.

Rikke Skov afviser dog, at forløbet får hende til at sige nej til Pytlick, hvis han skulle ringe senere i turneringen og bede om hjælp igen.

- Jeg har været i dette game i mange år og kan tåle lidt af hvert, men en gang imellem kan man jo godt undre sig over ting, der ikke var nødvendige, siger Rikke Skov.

Hun stoppede på landsholdet efter OL i 2012, men sagde i efteråret ja til at være EM-reserve og blev derfor indskrevet i den bruttoliste på 28 spillere, som Pytlick kan trække på under EM-turneringen, der begynder søndag for Danmarks vedkommende.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip