Rikki blev bombarderet med p-bøder, selvom han havde betalt: Nu har han taget den perfekte hævn

Morten Larsen

425 uger siden

|

24/05/2016

Dagens topnyheder

En flagrende parkeringafgift i forruden på bilen er ikke et sjældent syn for Rikki Tholstrup Jørgensen fra Vejle, hvor EuroPark lader til at have problemer med en digital betalingsmetode.

Den jyske bilist har fået tre bøder, der har vist sig at være uretmæssige, da vejlenseren har betalt for sine parkeringer ved at bruge en app fra EuroPark.

Firmaet tilbyder deres kunder at bruge mobiltelefonen, der dermed kan forvandles til et digitalt parkometer, men Nikki Tholstrup Jørgensen har oplevet en del bøvl med det tiltaget til telefonen.

Han forklarer til Vejle Amts Folkeblad, at han grinte ad det, da der første gang sad en bøde i bilens rude.

Anden gang var det knap så sjovt.

Trejde gang var det slet ikke sjovt med alle de uretmæssige opkrævninger, da han måtte bruge en del tid på at skrive klager til EuroPark for at få afgifterne dømt ugyldige.

Derfor er Rikki Tholstrup Jørgensen begyndt at sende hjemmefabrikerede fakturaer til EuroPark, da han kræver betaling for sit papirarbejde med at få de uretmæssige bøder skudt til jorden.

- Det er klart, at det er gjort med et glimt i øjet. Men helt ærligt - det er sgu irriterende at skulle bruge så meget af min tid på det her. Den tid skal de da gå ind og dække. Jeg vil have betaling for den, siger bilejeren til Vejle Amts Folkeblad.

Han kalder opkrævningerne for 'dummebøder', og af dem fremgår det, at EuroPark må hoste op med over 2.000 kroner, hvis de vælger at acceptere de hjemmelavede bøder, der har en betalingsfrist på otte dage.

Rikki Tholstrup Jørgensen har valgt at opkræve betaling for tre gange en halv times arbejde, hvilket altså vil sige tre gange 600 kroner, men så kommer der moms, renter og et rykkergebyr oveni, hvilket for det samlede beløb op på 2.390 kroner.

I skrivende stund har over 5.000 mennesker delt et fotografi af bøden til parkeringsfirmaet.

Se den humoristiske opkrævning her:
 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler: