Ringede til advokat og sendte mail til avis: 'Fuck, nu har jeg slået min kæreste ihjel'

Skrevet af admin

08/06/2014

Mest læste i dag

En 25-årig mand, der er sigtet for at have knivdræbt en 33-årig kvinde i Svendborg, fremstilles søndag formiddag i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg.

Manden ringede lørdag formiddag til sin advokat og fortalte han, at han havde dræbt kæresten. Men samtidig sendte han en mail til Ekstra Bladet, som for nylig har bragt et interview med ham.

- Jeg har haft det dårligt nogle dage. Og jeg fik bare flashbacks hele dagen og natten i går. Jeg skulle have smerten ud. Fuck fuck nu har jeg slået min kæreste ihjel, som jeg elsker over alt på jorden. Fuck. Det kunne være undgået, skriver han blandt andet i mailen til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: 33-årig kvinde dræbt med kniv foran sine børn

I interviewet med avisen fortæller han, hvordan han er vokset op i en familie præget af druk og vold.

Han er tidligere dømt for narkohandel og røveri, og har i fængslet fået stillet diagnosen borderline af en psykiater. Siden har han også fået diagnosen posttraumatisk stressyndrom.

Røveriet begik han i Hasle ved Aarhus i 2010 - ifølge sin forklaring til Ekstra Bladet for at blive anholdt og få hjælp til sine psykiske problemer.

Efter en mentalundersøgelse blev det slået fast, at han var ekstremt personfarlig og derfor burde have en forvaringsdom, men han endte med at få en fængselsstraf på et år og ni måneder.

LÆS OGSÅ: Dommer fængsler 25-årig for drab på sin kæreste

I interviewet med Ekstra Bladet fortæller den 25-årige, at han er bange for, at det slår klik for ham.

- Det, der gør mig bange, er, at jeg - sidst jeg følte mig presset på denne måde - røvede en bank. Det er jeg nervøs for, at jeg ikke kan "nøjes" med denne gang, sagde han blandt andet til Ekstra Bladet.

Klokken 09.30 søndag formiddag fremstilles den 25-årige i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg for drabet på sin 33-årige kæreste.

Hun blev dræbt med flere knivstik, mens hendes to små børn var til stedet i lejligheden i Badstuestræde. Det har dog tilsyneladende hverken set drabet eller deres døde mor og er nu sammen med deres biologiske far.

/ritzau/