Ringsted: Røver truede sig til penge og cigaretter i Lidl

Klokken 20.35 onsdag aften fik politiet via alarm 112 besked om, at der netop var begået et røveri mod supermarkedet Lidl på Nørregade i Ringsted.

En mand kom ind i supermarkedet og truede med en 20 til 25 centimeter lang kniv en kvindelig kassemedarbejder til at udleveret penge og fem-seks pakker cigaretter. Penge og cigaretter blev lagt i en medbragt grøn plastpose, og røveren forsvandt roligt til fods ad et stisystem bag supermarkedet i retning mod Dronning Margrethesvej. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Flere patruljer kørte til stedet på jagt efter røveren, men han blev ikke fundet.

Røveren blev beskrevet som 18 til 25 år, 175-180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han talte dansk uden accent og var iført sort jakke med hætte, elefanthue med huller til øjne og mund, blåt/hvidt halstørklæde, som han havde op foran munden, sorte gummisko og grå/sorte neoprenhandsker.

Lokalpolitiet i Ringsted vil gerne høre fra personer, der har set noget i forbindelse med røveriet eller bemærket røveren under flugten væk fra supermarkedet. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip