Risgård: Vestsjællands defensiv er svær at bryde ned

Skrevet af admin

09/11/2014

Mest læste i dag

Femte gang blev lykkens gang for de regerende danske mestre fra AaB, da nordjyderne søndag hentede klubbens første superligasejr over FC Vestsjælland med 2-0 på hjemmebane.

Målene faldt på hver sin side af pausefløjtet og blev sat ind af Kasper Risgård og Mathias Wichmann. Ifølge førstnævnte så var det afgørende, at AaB kom foran i første halvleg mod FC Vestsjælland.

- Det betyder alt at komme foran mod et hold som Vestsjælland, der står meget dybt og kompakt.

- Vi har tidligere haft store problemer mod dem, men i de kampe er de enten kommet foran, eller også er det endt målløst, siger Kasper Risgård, der på oplæg af Henrik Dalsgaard sendte nordjyderne i front efter 36 minutters spil.

AaB, der nu er oppe på tre sejre i træk i Superligaen, har haft et tæt program de seneste par uger med kampe i ligaen, pokalturneringen og Europa.

Holdets træner, Kent Nielsen, roser sit hold for at holde koncentrationen, hvad enten modstanderen er fra Slagelse eller Kiev.

- Selvom vi har rigtig mange kampe i benene, så har det været vigtigt for os at kunne stille skarpt på den enkelte modstander.

- Det viste spillerne på flotteste vis, at de er i stand til mod Vestsjælland. Jeg er stolt over styrken, som holdet har vist i et så tæt program, der ellers kan være hårdt at overkomme mentalt, lyder det fra AaB-træneren.

Efter søndagens hjemmesejr over FC Vestsjælland venter der nu et tiltrængt pusterum for nordjyderne i form af en 12 dages kamppause med landsholdssamling.

/ritzau/