Rival: Herligt at se Wozniacki tilbage på toppen

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er en af otte deltagere i sæsonfinalen - WTA Finals - i Singapore, hvor der spilles kampe fra mandag.

Det er fjerde gang, Wozniacki er med i det fine selskab, som hun er tilbage i efter to års fravær.

Konkurrenten Ana Ivanovic fra Serbien er glad for at se danskeren tilbage blandt de allerbedste efter et turbulent år for Wozniacki.

- Det er herligt at se, at Caroline igen gør det godt på banen. Hun er en populær pige på WTA Touren.

- Caroline smiler altid, og hun er en fantastisk repræsentant for tennis. Hun har haft en fantastisk sommer, og Caroline bliver en af de sværeste modstandere i Singapore, skriver Ivanovic i en mail til Ritzau.

- Jeg havde middag med hende for et par måneder siden. Vi talte blandt andet om, at hun skal løbe New York Marathon senere på året.

- Det er utroligt, at hun gør det. Jeg beundrer hende virkelig for det, skriver Ivanovic, der i sidste måned slog Wozniacki i Pan Pacific Open-finalen i Tokyo.

Det lignede alt andet end en sæsonfinale tidligere på året, hvor Wozniacki var nede som nummer 18 i verden og var blevet droppet af golfstjernen Rory McIlroy få dage efter, at parret havde sendt bryllupsinvitationer ud.

Men i de seneste måneder har Wozniacki leveret flotte resultater kulminerende med finalepladsen ved US Open i sidste måned.

Lørdagens lodtrækning formede sig således, at Wozniacki i gruppespillet møder Maria Sharapova (Rusland), Petra Kvitova (Tjekkiet) og Agnieszka Radwanska (Polen).

Serena Williams (USA), Simona Halep (Rumænien), Eugenie Bouchard (Canada) og Ivanovic er i den anden gruppe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip