Rival til Petr Cech: Bliv i Chelsea

Chelsea-keeper Thibaut Courtois vil gerne have, at konkurrenten Petr Cech bliver i Premier League-klubben.

22-årige Courtois er op til denne sæson vendt tilbage til Chelsea efter tre års leje i Atlético Madrid, og den belgiske landsholdsspiller ser ud til i første omgang at have vundet målmandsduellen mod 32-årige Cech, selvom tjekken i 10 år har været en sikker sidste skanse i klubben.

- Jeg vil gerne have, at han bliver i klubben. Selv hvis han ikke spiller, kan han hjælpe mig meget til træning, siger Courtois ifølge flere britiske medier.

Courtois startede inde i sæsonåbningen i Premier League, da Chelsea mandag sejrede 3-1 over Burnley. Det har fået flere medier til at spekulere i, om Cech så vil søge væk fra klubben.

- Jeg kan fortsat lære meget af ham, fordi han har så meget erfaring. Han kan give mig gode råd om Premier League og omkring ting, jeg ikke ved her i begyndelsen, siger Courtois og tilføjer:

- Han er flink over for mig. Vi træner godt sammen, og han beviser stadig, at han er en fantastisk målmand. For holdet er det bedre at have to gode målmænd. Jeg har ingen problemer med, hvis han bliver i klubben. Forhåbentlig kan jeg spille godt og blive i startopstillingen.

Chelsea-manager José Mourinho har offentligt meldt ud, at han ønsker, at Cech bliver i klubben og kæmper for at få sin plads tilbage.

/ritzau/AFP