Robin glemte sin Mac i Norge - du gætter aldrig, hvor den dukkede op

For cirka fire måneder siden glemte Robin Iversen sin Macbook i en taxa i Tromsø i Norge. I mandags fik han et chok, da han fandt den.

Men lad os lige spole tiden tilbage. Efter han opdagede sin fejl, så fik han taxaselskabet til at udsende en efterlysning. Herefter var der meget stille i lang tid, fortæller ITromsø.

Læs også: Tove narrer kriminelle: Her er hendes smarte idé

- Jeg meldte sagen til politiet, da jeg vidste, at jeg havde sporingsprogram på den. Den skulle bare startes for at det ville virke,- fortæller Robin.

Pludselig natten til mandag fik jeg en alarm om, at den var blevet tændt. 

- Jeg regnede med, at jeg skulle køre ud til en adresse og hente den, men så viste det sig, at den var i Kabul i Afghanistan,- siger han.

Læs også: 40-årig far arresteret for at have slået formodet pædofil mand ihjel, da han ville filme hans datter

Det stod hurtigt klart for ham, at han aldrig ville få den computer at se igen. Han var dog meget overrasket over, at den var havnet så langt væk. 

- Det er helt vildt. Det er umuligt at sige, hvordan det er sket, men verden bliver mindre, så nogen har jo taget den med sig,- fortsætter han. 

Han ler dog af hele situationen. Hans venner har gjort meget ud af opspore den, og de kan se, at den er på en adresse i nærheden af en militærbase, hvor afghanske soldater bliver uddannet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip